Transport

Als u niet naar deze afhaaldag kunt komen, is het ook mogelijk om de door u gekochte loten te laten afhalen door een transporteur. Het laten bezorgen van loten is afhankelijk van het land waar de veiling wordt georganiseerd. Voor onze veilingen zijn afspraken gemaakt met de firma BRENGER.

Brenger

Brenger is een van de voordeligste transporteurs in België voor meubels, kleine ladingen en andere (consumenten)goederen. Brenger koppelt jouw transportverzoek aan de onbenutte ruimte in bestelbussen van koeriers die toch die kant op rijden. Voordelig, makkelijk en duurzaam! Benieuwd? Bekijk de prijs en boek direct jouw transport op www.brenger.nl.

Website: www.brenger.nl

BRENGER - Professionele bezorgservice voor grote spullen, vanaf €32,90
Bespaar tijd en gedoe en laat jouw kavel ophalen en bezorgen door de professionele koeriers van Brenger. Makkelijker en voordeliger dan zelf een busje huren.

  • Binnen 3 minuten online geregeld
  • Duurzaam bezorgd v.a. €32,90
  • In heel Nederland, België en Duitsland
  • Max. afmetingen: 400 x 180 x 160 cm. Max. gewicht: 200 kg. (Geen demontage service)
  • Van kleine tot middelgrote kavels (Ideaal voor meubels, apparatuur, fietsen en pallets)
  • 4,7 uit 5 sterren o.b.v 6.500+ Google-reviews

 

Verder kan je ook beroep doen op:

Auction Logistics

Vooral voor demontage en speciaal transport, container transport en verhuur containers, distributie netwerk, opslag en overslag, projectmatige logistiek en service verlening, heftruck verhuur, export zendingen en zeewaardig verpakken en transporteren.

Website: www.auctionlogistics.nl
Telefoonnummer: +31 (0)162-312 912
E-mail : info@auctionlogistics.nl